Prokuroria e Tiranës ka nisur një hetim për protestën e organizuar nga Bashkia e kryeqytetit pak ditë më parë. Në një njoftim për shtyp thuhet se, procedimi penal ka nisur për akuzat “organizim i protestës së paligjshme” dhe “kanosje e fyerje” ndaj gjyqt