KONSULENTË TË JASHTËM PËR NDRYSHIMET KUSHTETUESE

 

Është diplomuar në drejtësi në Universitetin e Tiranës në vitin 1983. Ka shërbyer si përmbarues gjyqësor në Gjykatën e rrethit Dibër për periudhën 1982 – 1983.

 

Është diplomuar në Drejtësi në Universitetit e Tiranës në vitin 1996. Gjatë periudhës 2001-2002, ka ndjekur studimet Master në Universitetin e Essex-it në Mbretërinë e Bashkuar me fokus në të Drejtën

Është diplomuar në drejtësi në Universitetin e Tiranës në vitin 1977. Në periudhën 1977-1980, ka shërbyer si këshilltar ligjor dhe noter në qytetin