A mendoni se miratimi i reformës në drejtësi do të garantoj rritjen e profesionalizmit dhe përgjegjshmërisë së gjyqtarëve?

Primary tabs

Po
72% (1716 vota)
Jo
28% (657 vota)
Gjithsej votime: 2373