Rrjeti i Institucioneve të Edukimit Juridik dhe Eksperte

212 pedagogë të Shkencave Juridike nga:

Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë

Universiteti i Vlorës Ismail Qemali

Universiteti Marin Barleti

Universiteti Wisdom

Universiteti New York Tirana

Shkolla e Larte private “Pavarësia”

Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës

Universiteti Aleksandër Xhuvani Elbasan

Shkolla e Magjistraturës

20 magjistratë nga Shkolla e Magjistraturës

Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

 

“Eksperte/juriste te financuar nga projekte te huaja” si:

-          Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine

-          Giz Albania

-          Ambasada Gjermane

-          Ambasada Franceze        

Ekspertë që kanë aplikuar me anë të Thirrjes Publike të Komisionit të Posçëm për të qenë pjesë e Rrjetit të Konsultimit Publik