A mendoni se miratimi i reformës në drejtësi do të garantoj rritjen e profesionalizmit dhe përgjegjshmërisë së gjyqtarëve?

Po
72% (1733 vota)
Jo
28% (663 vota)
Gjithsej votime: 2396