Sekretariati Teknik

Zyra e Sekretariatit Teknik

 1. Albana Shtylla, Koordinatore e Përgjithshme

 2. Ilirjana Nano, Koordinator

 3. Darien Pavli, Koordinator

 4. Anjeza Buzo, Asistente

 5. Klodiana Theodhosi

Koordinatorët e Grupeve të Punës

 1. Iva Seseri, Koordinatore e Grupit për Ndryshime Kushtetuese dhe Gjykatën Kushtetuese

 2. Anjeza Buzo, Koordinatore e Grupit për Profesionet e Lira

 3. Alma Vokopola dhe Entela Nikaj, Koordinatore të Grupit për Edukimin Juridik

 4. Mimoza Arbi, Koordinatore e Grupit për Reformën në Drejtësinë Penale.

 5. Erida Skëndaj, Koordinatore e Grupit për Reformën në Gjyqësor;

 6. Ilirjana Nano, Koordinator i Grupit për Masat Antikorrupsion

 7. Klodiana Theodhosi, Grupi për Financimin e Sistemit të Drejtësisë

33.png