A është e nevojshme një strukturë e specializuar për të hetuar korrupsionin në rradhët e gjyqtarëve, prokurorëve dhe zyrtarëve të lartë?

Po
82% (117 vota)
Jo
18% (25 vota)
Gjithsej votime: 142