A mendoni se është i nevojshëm një proces rivlerësimi i të gjithë gjyqtarëve dhe prokurorëve në detyrë, nga pikëpamja profesionale dhe e integritetit të figurës?

Po
91% (349 vota)
Jo
9% (36 vota)
Gjithsej votime: 385