Aktivitetet

Zhvillohet tryeza e konsultimit publik për “Projektligjin mbi vlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”

01.07.2016
“Projektligji mbi vlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë” ishte në qendër të diskutimit  në tryezën e konsultimit për këtë çështje në ambientet e...

Komisioni i Posaçëm Parlamentar për Reformën në Drejtësi u diskutua drafti i projektligjit “Për funksionimin dhe organizimin e prokurorisë në Republikën e Shqipërisë”

29.06.2016
Në mbledhjen e sotme të Komisionit të Posaçëm Parlamentar të Reformës në Drejtësi u diskutua drafti i projektligjit “Për funksionimin dhe organizimin e prokurorisë në Republikën e...

Prononcim për mediat i znj. Vasilika Hysi pas mbledhjes së Komisionit të Posaçëm të Reformës në Sistemin e Drejtësisë

27.06.2016
Sot Komisioni i Posaçëm i Reformës në Drejtësi ka shqyrtuar nen për nen një nga projektligjet më të rëndësishme, atë të organizimit të pushtetit gjyqësor në Republikën e...

Shqyrtohet nen për nen draft-projektligji “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin Nr. 8577, datë 10.02.2000 “Për organizimin dhe funksionimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë”

22.06.2016
Komisioni i Posaçëm për Reformën në drejtësi shqyrtoi nen për nen draft-projektligjin “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin Nr.

Prononcim për mediat i Kryetarit të Komisionit të Posaçëm për Reformën në Drejtësi, z. Fatmir Xhafaj pas mbledhjes

20.06.2016
Sapo kemi mbyllur mbledhjen e Komisionit të Posacëm Parlamentar për Reformën në Drejtësi e cila ka pasur në rend dite 3 cështje.

Miratohet në Komisionin e Posaçëm për Reformën në Drejtësi projektligji “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 8417, datë 21.10.1998 “Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë”, e ndryshuar”

14.06.2016
Komisioni i Posaçëm për Reformën në Drejtësi në mbledhjen e datës 14 qershor 2016, miratoi projektligjin “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.

Projektligji për Provimin e Shtetit si dhe për Edukimin Ligjor të Publikut konsultohen me grupet e interesit

23.05.2016
Projektligji për Provimin e Shtetit si dhe për Edukimin Ligjor të Publikut ishin në fokus të tryezës së konsultimit me Grupin e Edukimit Juridik.

Vijojnë tryezat e diskutimit në Vlorë dhe Tiranë

17.05.2016
Ekspertët e nivelit të lartë vendas dhe ndërkombëtarë prezantuan sot në Vlorë dhe në Tiranë paketën e projektligjeve në kuadër të reformës në drejtësi.

Komisioni i Posaçëm, tryezat dhe grupet e konsultimit diskutojnë intensivisht sot çështje të Reformës në Drejtësi

13.05.2016
Në mjediset e Kryesisë së Kuvendit sot u mblodhën në tri veprimtari të veçanta Komisioni i Posaçëm, grupet e konsultimit dhe tryeza konsultative për Reformën në Drejtësi.

Zhvillohet në Durrës tryeza konsultative me temë“Projektligjet për organizimin e prokurorisë, prokurorinë speciale dhe Byronë Kombëtare të Hetimit”

12.05.2016
Në ambientet e Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës u zhvillua tryeza konsultative me temë “Projektligjet për organizimin e prokurorisë, prokurorinë speciale dhe Byronë...