Aktivitetet

Deklaratë për mediat e Kryetarit të Komisionit të Posaçëm për Reformën në Sistemin e Drejtësisë, z. Fatmir Xhafaj

24.12.2015
Ju, përfaqësuesit e medias në radhë të parë, publiku i gjerë gjithashtu dhe partnerët ndërkombëtar veçanërisht janë të gjithë dëshmitar të faktit se sa shumë punë është dashur, se...

Fjala përshëndetëse e Kryetarit të Komisionit të Posaçëm për Reformën në Sistemin e Drejtësisë, z. Fatmir Xhafaj në pritjen e organizuar për festat e fundvitit

22.12.2015
Mirë se keni ardhur ! Faleminderit që na keni nderuar sot këtu ! Kjo është ndër ftesat më të bukura që më ka qëlluar të bëjë në pragfestash të fundvitit.

Të drejtat e grave vihen në fokus të diskutimeve në kuadër të Reformës në drejtësi

22.12.2015
Në mjediset e Kuvendit të Shqipërisë u organizua sot tryeza e konsultimit publik me temë “Reforma në drejtësi dhe të drejtat e grave”.

Deklaratë e përbashkët e grupit të ekspertëve të nivelit të lartë për Reformën në Drejtësi

07.12.2015
Jemi këtu për t’ju bërë me dije se sot përmbyllëm një fazë të rëndësishme të procesit të konsultimeve publike mbi projektamendamentet kushtetuese.

Përmbyllen tryezat e konsultimit publik të zhvilluara në të gjithë vendin, në kuadër të prezantimit dhe të diskutimeve mbi paketën e ndryshimeve kushtetuese

07.12.2015
Takimi i sotëm në Shkollën e Magjistraturës përmbylli tryezat e konsultimit publik të zhvilluara në të gjithë vendin, në kuadër të prezantimit dhe të diskutimeve mbi paketën e...

Reforma në Drejtësi e domosdoshme për përparimin e Shqipërisë dhe të ardhmen e saj në BE

04.12.2015
Në kuadër të prezantimit dhe të konsultimit publik mbi paketën e ndryshimeve kushtetuese, u zhvillua sot në mjediset e Kuvendit të Shqipërisë tryeza përmbyllëse qendrore për...

Reforma në drejtësi vlerësohet e domosdoshme për përparimin e mëtejshëm në integrimin në BE

03.12.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë u zhvillua sot në Universitetin Europian të Tiranës tryeza për prezantimin dhe konsultimin e paketës së ndryshimeve kushtetuese me...

Nga konsultimi për ndryshimet Kushtetuese në Vlorë me grupet e interesit

02.12.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë u zhvillua sot në Vlorë tryeza rajonale për prezantimin dhe konsultimin e paketës së ndryshimeve kushtetuese me gjyqtarë, prokurorë...

Eksperti ndërkombëtar i EURALIUS, Deville shprehet lidhur me statusin e duhur dhe të merituar për gjyqtarët dhe prokurorët

27.11.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë u zhvillua sot në Gjirokastër tryeza rajonale për prezantimin dhe konsultimin e paketës së ndryshimeve kushtetuese me gjyqtarë, pr