Aktivitetet

Drejtësia penale vihet në fokus të konsultimeve për ndryshimet kushtetuese

17.11.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë, sot në mjediset e Ministrisë së Drejtësisë, u zhvillua konsultimi publik për “Ndryshimet Kushtetuese - Drejtësia Penale”.

Grupet e interesit dhe përfaqësuesit e OSHC-ve në Elbasan diskutojnë për ndryshimet kushtetuese

16.11.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë u zhvillua sot në Elbasan tryeza për prezantimin dhe konsultimin e paketës së ndryshimeve kushtetuese me gjyqtarë, prokurorë,...

Vlerësohet procesi i Reformës në Sistemin e Drejtësisë në tryezën për “Pushtetin Gjyqësor”

15.11.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë, sot në mjediset e Ministrisë së Drejtësisë, u zhvillua Konsultimi publik për “Pushtetin Gjyqësor”.

Propozimet e Grupit të Ekspertëve të Nivelit të Lartë për ndryshimet kushtetuese i dërgohen për mendim Komisionit të Venecias

28.09.2015
Komisioni i Posaçëm “Për Reformën në Sistemin e Drejtësisë” diskutoi draftin e ndryshimeve kushtetuese të hartuar nga Grupi i Ekspertëve të Nive

“Drejtësia e të miturve” në fokus të konsultimit publik për Reformën në Sistemin e Drejtësisë

31.08.2015
Komisioni i posaçëm Parlamentar për Reformën në Sistemin e Drejtësisë dhe Grupi i Ekspertëve të Nivelit të Lartë pranë këtij komisioni, në bashkëpunim me UNICEF Shqipëri,...

Vlerësohet procesi i Reformës në Sistemin e Drejtësisë në tryezën për “Pushtetin Gjyqësor”

22.08.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë, sot në mjediset e Ministrisë së Drejtësisë, u zhvillua Konsultimi publik për “Pushtetin Gjyqësor”.

"Bashkëbisedim i Kryetarit Xhafaj me median për Reformën në Sistemin e Drejtësisë”

06.08.2015
Marrë në konsideratë kohën dhe atë se çfarë është bërë në lidhje me Reformën në Drejtësi, është e udhës për të bërë këtë bashkëbisedim në lidhje me këtë proces, me ju përfaqësues...

Komisioni i Posaçëm "Për reformën në Sistemin e Drejtësisë" miraton në parim Strategjinë si dhe Planin e Veprimit

30.07.2015
Anëtarët e Komisionit të Posaçëm "Për reformën në Sistemin e Drejtësisë", zhvilluan mbledhjen e radhës ku u prezantua procesi i reformës në drejtësi, nëntor 2014 – korrik 2015.

Konsultimi publik në Shkodër vijon për çështjet e sistemit të drejtësisë në vështrimin kushtetues dhe Gjykata Kushtetuese të Reformës në Drejtësi

14.07.2015
Anëtarët e Komisionit të Posaçëm për Reformën në Drejtësi dhe Grupi i Ekspertëve të Nivelit të Lartë, pranë  Komisionit të Posaçëm, zhvilluan në Universitetin “Luigj Gurakuqi”,...