Aktivitetet

Zhvillohet tryeza konsultative me temë “Paketa e Projektligjeve për mirëqeverisjen, organizimin e gjyqësorit, dhe statusin e magjistratit”

11.05.2016
Në Kryesinë e Kuvendit u zhvillua tryeza e parë konsultative me temë “Paketa e Projektligjeve për mirëqeverisjen, organizimin e gjyqësorit, dhe statusin e magjistratit”.

Njoftim për mediat

10.05.2016
Ditën e mërkurë, ora 15:00, në Kryesinë e Kuvendit zhvillohet tryeza e konsultimit publik : “Paketa e Projektligjeve për mirëqeverisjen, organizimin e gjyqësorit, dhe statusin i...

Projektligji “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.8417, datë 21.10.1998, "Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë", të ndryshuar shqyrtohet nga Komisioni i Posaçëm për Reformën në Drejtësi

04.05.2016
Komisioni i Posaçëm “Për Reformën në Sistemin e Drejtësisë” diskutoi mbi projektligjin “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.8417, datë 21.10.1998,"Kushtetuta e Republikës...

Prononcim për mediat i Kryetarit të Komisionit të Posaçëm për Reformën në Drejtësi, z. Fatmir Xhafaj

13.04.2016
A ka negociata z.Xhafaj për Reformën në Drejtësi?Negociata më e madhe për reformën në drejtësi është negociata me qytetarët shqiptarë dhe ajo që dua të them, dje patëm një sondazh...

Kryetari i Komisionit të Posaçëm për Reformën në Drejtësi, z. Fatmir Xhafaj takon Komisionerin e BE-së për Politikat e Fqinjësisë Evropiane dhe Negociatat e Zgjerimit, z. Johannes Hahn

30.03.2016
Kryetari i Komisionit të Posaçëm për Reformën në Drejtësi, z. Fatmir Xhafaj u takua me Komisionerin e Bashkimit Evropian për Politikat e Fqinjësisë Evropiane dhe Negociatat e...

Konferenca për shtyp e Kryetarit të Komisionit të Posaçëm Parlamentar për Reformën në Drejtësi, z. Fatmir Xhafaj

29.02.2016
Jam sot këtu për të dhënë disa konsiderata lidhur me Opinionin Përfundimtar të Komisionit të Venecias mbi ndryshimet kushtetuese.

Kryetari i Komisionit të Posaçëm për Reformën në Sistemin e Drejtësisë, z. Fatmir Xhafaj takohet me eurodeputetin Eduart Kukan

09.02.2016
Kryetari i Komisionit të Posaçëm për Reformën në Sistemin e Drejtësisë, z. Fatmir Xhafaj takohet me eurodeputetin Eduart Kukan

Kryetari i Komisionit të Posaçëm për Reformën në Sistemin e Drejtësisë, z. Fatmir Xhafaj takohet me reporterët e Komisionit të Venecias

22.01.2016
Kryetari i Komisionit të Posaçëm për Reformën në Sistemin e Drejtësisë, z. Fatmir Xhafaj takohet me reporterët e Komisionit të Venecias  

Reporterët e Komisionit të Venecias në Tiranë

21.01.2016
Reporterët e Komisionit të Venecias kanë mbërritur në Tiranë në një vizitë pune dy ditore.Në fokus të axhendës së tyre janë takimet me Grupin e Ekspertëve të Nivelit të Lartë,...

Zhvillohet mbledhja e Komisionit të Posaçëm Parlamentar për Reformën në Drejtësi.

15.01.2016
Projekti i amendamenteve kushtetuese (draft i rishikuar) dhe opinionet e grupeve politike parlamentare, i dërgohen për mendim Komisionit të Venecias.