Aktivitetet

Reforma në drejtësi vlerësohet e rëndësishme në progresin e mëtejshëm të integrimit të Shqipërisë në BE

26.11.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë u zhvillua sot në Shkodër tryeza rajonale për prezantimin dhe konsultimin e paketës së ndryshimeve kushtetuese me gjyqtarë,...

Kryetari i Prezencës së OSBE-së vlerëson lart punën e ekspertëve për reformën në sistemin e drejtësisë

25.11.2015
“Më duhet të vlerësoj këtu punën e ekspertëve dhe përkushtimin e tyre personal për pjesëmarrjen e qytetarëve në reformën në drejtësi. Këto ndryshime duhet të garantojnë themelin...

“Masat Antikorrupsion” vihen në qendër të konsultimeve për ndryshimet kushtetuese

24.11.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë, sot në mjediset e Kryesisë së Kuvendit, u zhvillua Konsultimi publik për “Ndryshimet Kushtetuese -  Masat Antikorrupsion”.

Grupet e interesit dhe përfaqësuesit e OSHC-ve në Korçë diskutojnë për ndryshimet kushtetuese

20.11.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë u zhvillua sot në Korçë tryeza rajonale për prezantimin dhe konsultimin e paketës së ndryshimeve kushtetuese me gjyqtarë, prokurorë...

Paketa e ndryshimeve kushtetuese konsultohet me Shkollën e Avokatisë

19.11.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë, u zhvillua sot një bashkëbisedim me pedagogë dhe studentë të Shkollës së Avokatisë lidhur me ndryshimet kushtetuese.

Ambasadorja e Hollandës vlerëson lart punën e ekspertëve për Reformën në Sistemin e Drejtësisë

18.11.2015
Në kuadër të Reformës në Sistemin e Drejtësisë u zhvillua sot në Lezhë tryeza e tretë rajonale për prezantimin dhe konsultimin e paketës së ndryshimeve kushtetuese me gjyqtarë,...